Daisycon

Technologisch leiderschap, dat is de backbone van onze organisatie. Dit uit zich niet alleen in de innovatie van software die onze klanten gebruiken, maar ook in de tools die ter beschikking staan van onze medewerkers. We staan open voor de nieuwste tools en technieken van morgen en we verwachten dat ook van onze nieuwe collega’s. Als technologisch leiderschap de pilaar van de organisatie is, dan moet je snel kunnen schakelen. Stilstaan is achteruitgang. 

Wij bieden onze medewerkers alle mogelijkheden om te excelleren in hun werk. Uiteraard hoort daarbij een beloning, maar dat is meer dan alleen een salaris. Wat ook meetelt zijn de juiste arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat we dat jou kunnen bieden. 

Wil je hier meer over weten én denk jij dat je over de juiste talenten beschikt om bij ons te komen werken? Laat je CV achter, stuur een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70. Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.